foto: Henrik Frydkjær
Agnes & Betsy Prisen 2016
Læs mere i “Jobfinder”  Læs mere i “Ingeniøren IDA” 
Ingeniørforeningen uddeler Agnes & Betzy-prisen årligt. I indstillingen af Birgit Paludan til Agnes & Betzy-prisen betegnes hun som en pionerer indenfor klimatilpasning i Danmark og i besiddelse af "en grundighed og et utrætteligt videbegær, der fungerer som drivkraft til hele tiden at blive bedre og klogere indenfor klimatilpasning". Prisen blev stiftet i 1997 i anledning af 100-året for Agnes Nielsen og Betzy Meyer, der var de første kvindelige ingeniører i Danmark.
Civilingeniør og specialist i klimatilpasning Birgit Paludan er dette års modtager af Agnes & Betzy-prisen, som uddeles af IDA til en person, der bl.a. er med til at synliggøre kvinder inden for ingeniørfaget.
Mågevej 11 2670 Greve birgit@birgitpaludan.dk Tlf. 3066 3090 cvr 32414745
foto: Henrik Frydkjær
Agnes & Betsy Prisen 2016
Læs mere i “Jobfinder”  Læs mere i “Ingeniøren IDA” 
Civilingeniør   og   specialist   i   klimatilpasning   Birgit   Paludan   er dette   års   modtager   af   Agnes   &   Betzy-prisen,   som   uddeles af   IDA   til   en   person,   der   bl.a.   er   med   til   at   synliggøre   kvin- der inden for ingeniørfaget. Ingeniørforeningen   uddeler   Agnes   &   Betzy-prisen   årligt.   I indstillingen   af   Birgit   Paludan   til   Agnes   &   Betzy-prisen   be- tegnes    hun    som    en    pionerer    indenfor    klimatilpasning    i Danmark   og   i   besiddelse   af   "en   grundighed   og   et   utræt- teligt   videbegær,   der   fungerer   som   drivkraft   til   hele   tiden   at blive bedre og klogere indenfor klimatilpasning". Prisen   blev   stiftet   i   1997   i   anledning   af   100-året   for   Agnes Nielsen   og   Betzy   Meyer,   der   var   de   første   kvindelige   ingeni- ører i Danmark.